top of page
Kayori Utano - 01.png
CADEAUTIP!

EEN DEKBEDOVERTREK VAN VLIEGEN: ORIGINEEL OM TE GEVEN, LEUK OM TE KRIJGEN!

VLIEGEN WONINGINRICHTING

GEZIEN IN ONZE SHOWROOM

Waren we gesloten en zag je een mooi dekbedovertrek in onze showroom? Bekijk en bestel jouw dekbedovertrek dan online! Jouw bestelling ligt vervolgens een dag later klaar in onze showroom óf bezorgen we gratis (<straal van 15 km rondom Gulpen) aan huis.

 

Ons beddengoed is te verkrijgen in verschillende afmetingen. De standaard maten voor een dekbedovertrek zijn 140x200 cm (eenpersoons), 200x200 cm (twijfelaar/tweepersoons) en 240x200 cm (lits-jumeaux). 

WEBSHOP VLIEGEN WONINGINRICHTING

Koop lokaal, ook online! Bestel je dekbedovertrek en we leveren je bestelling kosteloos tot 15 km rondom Gulpen

Wij weten als geen ander hoe leuk het is om een origineel cadeau te geven, zeker in de december(feest)maand. Onze webshop biedt een steeds groter wordende collectie van beddengoed die we in onze showroom op voorraad hebben. We kunnen dus snel en persoonlijk leveren. Mooi ingepakt, zoals je dat van ons gewend bent. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een bestelbevestiging en vervolgens een betaalverzoek en een bezorgafspraak. We leveren je bestelling kosteloos tot 15 kilometer rondom Gulpen. Uiteraard mag je jouw bestelling ook ophalen in onze showroom!

VOLG 
VLIEGEN WONINGINRICHTING

@vliegenwoninginrichtinggulpen.nl

WEBSHOP VAN VLIEGEN WONINGINRICHTING

GRATIS BEZORGING
<15 KM RONDOM GULPEN

UIT VEEL GOEDS
HET BESTE

OVER ONS

OVER ONS

Vliegen Woninginrichting staat al jaren voor kwaliteit, advies en service in alles wat wonen en slapen betreft. We genieten van een mooie kwaliteit vloerbedekking, vakkundig verwerkt zodat je er jaren plezier van kunt hebben. Ook zonwering van de bekende merken en prachtig geconfectioneerde gordijnstoffen is waar we al jaren voor staan. Ten slotte kunnen we niet ophouden over een mooie slaapkamer. Een heerlijk bed met een matras waar jij lekker op ligt, opgemaakt met beddengoed dat precies past bij jouw stijl. Kijk voor meer info op onze website.

Kayori Buddh - 09.png
CONTACT

CONTACT

043-4501584 / info@vliegenwoninginrichting.nl

 

Passage 6, 6271HB Gulpen

Bedankt voor je bericht!

bottom of page